Menyang kontèn

Gayuhan, Arjasari, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gayuhan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGayuhan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°05′49″S 111°08′38″E / 8.09696°S 111.14395°E / -8.09696; 111.14395Koordhinat: 8°05′49″S 111°08′38″E / 8.09696°S 111.14395°E / -8.09696; 111.14395
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanArjasari
Kodhe laladan
administrasi
35.01.06.2015

Gayuhan iku désa ing Kacamatan Arjasari, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.