Karangreja, Arjasari, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangrejo
Karangreja kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Karangreja
Karangreja
Karangreja kapernah ing Jawa Wétan
Karangreja
Karangreja
Karangreja kapernah ing Indonesia
Karangreja
Karangreja
Koordhinat: 8°04′47″S 111°08′09″E / 8.07973°S 111.13597°E / -8.07973; 111.13597Koordhinat: 8°04′47″S 111°08′09″E / 8.07973°S 111.13597°E / -8.07973; 111.13597
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanArjasari
Kodhe laladan
administrasi
35.01.06.2016

Karangreja iku désa ing Kacamatan Arjasari, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.