Menyang kontèn

Arjasari, Arjasari, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arjasari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiArjosari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°07′27″S 111°08′55″E / 8.12427°S 111.14871°E / -8.12427; 111.14871Koordhinat: 8°07′27″S 111°08′55″E / 8.12427°S 111.14871°E / -8.12427; 111.14871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanArjasari
Kodhe laladan
administrasi
35.01.06.2004

Arjasari iku désa ing Kacamatan Arjasari, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.