Menyang kontèn

Jatimalang, Arjasari, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatimalang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatimalang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Pacitan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°06′31″S 111°09′12″E / 8.10852°S 111.15344°E / -8.10852; 111.15344Koordhinat: 8°06′31″S 111°09′12″E / 8.10852°S 111.15344°E / -8.10852; 111.15344
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanArjasari
Kodhe laladan
administrasi
35.01.06.2017

Jatimalang iku désa ing Kacamatan Arjasari, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.