Garasi (band)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Garasi
SakaJakarta, Indonesia
GénrePop rock,
Mangsa akarya2005 - saiki
LabèlMiles Record (2005-2009) Trinity Optima Production (2010-saiki)
Sing magepokanFedi Nuril Ayu Ratna Mira Lesmana Indra Lesmana
AnggotaFedi Nuril
Aries Budiman
Higin Ayuga
Wembri Arlista
Tilas anggotaAyu Ratna

Garasi iku salah siji grup band Indonésia kang madeg taun 2005, digawé bebarengan kaliyan filem Garasi kanggé promosi band. Ana Fedi Nuril ing keyboard lan gitar, Ayu Ratna ing vokal lan gitar, uga Aries Budiman, juru main drum ingkang paling apik wonten ing Sukabumi, Jawa Barat. Fedi Nuril gadhah latar wuri pémain filem, déning Ayu Ratna iku pésérta ingkang acara Indonesian Idol, nanging boten lolos. Indra Lesmana lan Mira Lesmana gadhah kontribusi kathah marang Garasi. Indra Lesmana kepincut marang bakat main gitaré Ayu Ratna, pas wayah audisi Indonesian Idol. Ayu Ratna, Fedi Nuril, lan Aries Budiman iku tinemu prodhuser Mira Lesmana, banjur dirembug minangka Garasi Band iku promosinipun ngagem filem.

Nanging Ayu Ratna milih medal saka Garasi amarga badhé nerusaké kuliah lan band ing Nagoya, Jepang.[1].

Garasi uga miwiti damel album anyang ing taun 2013. Fedi Nuril uga sampung ngurangi dadi aktor kanggo fokus ing proyék band Garasi.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Sulit tarik Ayu kembali ke Garasi dipununduh tanggal 16 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]