Mira Lesmana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mira Lesmana
Mira lesmana scroundbites 2007.jpg
Lair Mira Lesmanawati
Pakaryan produser
Taun aktif 1978 - saiki
Bojo Mathias Muchus
Wong tuwa Jack Lesmana lan Nien Lesmana

Mira Lesmanawati (lair ing Jakarta, 8 Agustus 1964; umur 52 taun) iku salah sawijining produser film asal Indonésia sing dianggep suksès ing dasawarsa 2000-an. Mira iku putriné tokoh jazz Indonésia, Jack Lesmana lan penyanyi sènior Indonésia ing taun 1960-an Nien Lesmana. Mira iku mbakyuné musisi Indra Lesmana. Mira nikah karoMathias Muchus.

Lulusan Institut Kesenian Jakarta iki miwiti karir ing perusahaan pariwara. Ing taun 1996 dhèwèké ngedegaké Miles Productions, sing banjur gawé film-film sing kondhang ing jamané, ya iku Ada Apa Dengan Cinta, Petualangan Sherina lan Laskar Pelangi.

Filmografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mira_Lesmana&oldid=1093235"