Mira Lesmana

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Mira Lesmana
Lair Mira Lesmanawati
8 Agustus 1964 (umur 51)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonésia
Pagawéyan produser
Taun aktif 1978 - saiki
Garwa Mathias Muchus
Wong tuwa Jack Lesmana lan Nien Lesmana

Mira Lesmanawati (lair ing Jakarta, 8 Agustus 1964; umur 51 taun) iku salah sawijining produser film asal Indonésia sing dianggep suksès ing dasawarsa 2000-an. Mira iku putriné tokoh jazz Indonésia, Jack Lesmana lan penyanyi sènior Indonésia ing taun 1960-an Nien Lesmana. Mira iku mbakyuné musisi Indra Lesmana. Mira nikah karoMathias Muchus.

Lulusan Institut Kesenian Jakarta iki miwiti karir ing perusahaan pariwara. Ing taun 1996 dhèwèké ngedegaké Miles Productions, sing banjur gawé film-film sing kondhang ing jamané, ya iku Ada Apa Dengan Cinta, Petualangan Sherina lan Laskar Pelangi.

Filmografi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mira_Lesmana&oldid=992746"