Cithakan:DinaIkiIngSejarah/26 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2012 - Sabotenipun 58 jalmi tiwas lan 200.000 ngungsi amargi kakerasan ètnis antawis suku Bodo lan imigran Muslim ing Assam, India.