Cithakan:DinaIkiIngSejarah/15 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meteor Chelyabinsk
Meteor Chelyabinsk
  • 2013 - Gelombang kejut akibat meteor dhawah ing caket Chelyabinsk, Rusia Tengah, ngrisak bangunan lan natoni langkung saking 1.000 tiyang.