Cithakan:DinaIkiIngSejarah/11 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
BBC
  • 2013 - Paus Benediktus XVI ngumumaken pangunduran dhirinipun, ingkang kaétang èfèktif milai pukul 20.00, tanggal 28 Februari 2013. Panjenenganipun arupi Paus katiga ingkang ngunduraken dhiri sasampunipun Paus Selestinus V nalika taun 1284 lan Paus Gregorius XII nalika taun 1415.

    Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut sumber]

    • Dinten Tiyang Sakit Sadonya.
    • Dinten Adegipun Negari ing Jepang.