Callum Driver

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Callum Driver
Callum Driver.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Callum Charles John Driver[1]
Tanggal lair (1992-10-23) 23 Oktober 1992 (umur 24)
Papan lair Bexley, Inggris
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 41
Karir nom
2005–2011 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– West Ham United 0 (0)
2012 Burton Albion (silihan) 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 08:01, 7 Maret 2012 (UTC).


Callum Charles John Driver (lair ing Bexley, 23 Oktober 1992; umur 24 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi bèk.

Driver miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga.[3] Sasuwéné ing West Ham, Driver sempet disilihaké ing Burton Albion.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 4 September 2012. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. k. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ "Driver on track to succeed". www.whufc.com. Dijupuk 6 January 2012. 
  4. ^ "Driver heads for Burton". www.whufc.com. Dijupuk 6 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Callum_Driver&oldid=1100934"