Callum Driver

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Callum Driver
Callum Driver.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Callum Charles John Driver[1]
Tanggal lair 23 Oktober 1992 (umur 21)
Papan lair Bexley, Inggris
Dhuwur ft 8 in (1.73 m)[2]
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 41
Karir remaja
2005–2011 West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2011– West Ham United 0 (0)
2012 Burton Albion (silihan) 8 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 08:01, 7 Maret 2012 (UTC).
† Appearances (Goals).


Callum Charles John Driver (lair ing Bexley, 23 Oktober 1992; umur 21 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi bèk.

Driver miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga.[3] Sasuwéné ing West Ham, Driver sempet disilihaké ing Burton Albion.[4]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Callum_Driver&oldid=835849"