Callum Driver

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Callum Driver
Callum Driver.JPG
Informasi pribadi
Jeneng pepak Callum Charles John Driver[1]
Tanggal lair 23 Oktober 1992 (umur 23)
Papan lair Bexley, Inggris
Dhuwur ft 8 in (1.73 m)[2]
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 41
Karir remaja
2005–2011 West Ham United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2011– West Ham United 0 (0)
2012 Burton Albion (silihan) 8 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 08:01, 7 Maret 2012 (UTC).
† Appearances (Goals).


Callum Charles John Driver (dipunlairaken ing Bexley, 23 Oktober 1992; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United, biasa main ing posisi bèk.

Driver miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga.[3] Sasuwéné ing West Ham, Driver sempet disilihaké ing Burton Albion.[4]

Referensi[sunting | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 4 September 2012. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 551. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ "Driver on track to succeed". www.whufc.com. Retrieved 6 January 2012. 
  4. ^ "Driver heads for Burton". www.whufc.com. Retrieved 6 January 2012. 

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Callum_Driver&oldid=1037518"