Bulan Terbelah di Langit Amerika (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bulan Terbelah di Langit Amerika
Disutradarani Rizal Mantovani
Ditulis déning Hanum Salsabiela Rais
Dibintangi Abimana Aryasatya
Acha Septriasa
Nino Fernandez
Tanggal metu
Indonésia 2015
Nagara  Indonesia
Basa Bahasa Indonesia

Bulan Terbelah di Langit Amerika ya iku filem Indonesia kang disutradharai déning Rizal Mantovani kang diangkat saka novèl kanthi judhul padha karya Hanum Salsabiela Rais lan Rangga Almahendra. Filem iki dibintangi Abimana Aryasatya, Acha Septriasa, Nino Fernandez lan Rianti Cartwright. Bulan Terbelah di Langit Amerika ngandhani bab tutugan saka petualangan Hanum lan Rangga ing film 99 Cahaya di Langit Eropa kang terus lanjut tekan Amerika Serikat.[1] Filem iki akèh digarap ing New York City, ing situs bangunan World Trade Center (WTC) ing taun 2001 kang wis dadi museum. Filem iki uga ngundang pemain-pemain  filem Internasional, ya iku  Hailey Franco, Nur Fazura, Yaron Urbas, Ray Reynolds, lan Hans de Krakker.[2]

Soundtrack[besut | besut sumber]

  • "Bulan Terbelah di Langit Amerika" - Ridho Rhoma & Fazura
  • "Jangan Salahkan Cinta" - Arkarna & Andini

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Bulan Terbelah Di Langit Amerika Rilis Poster Acha, Abimana, Nino, dan Rianti". Sidomi News (ing basa Inggris). 2015-10-28. Dijupuk 2018-12-19. 
  2. Nov 2015, Ade Irwansyah17; Wib, 15:40. "Film Bulan Terbelah di Langit Amerika Tidak Dibelah Dua". liputan6.com. Dijupuk 2018-12-19.