Banjarsari, Bejen, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banjarsari
Désa
Bejen.jpg
Petha dunungé Désa Banjarsari
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBejen
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Banjarsari iku désa ing Kacamatan Bejen, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1] Désa Banjarsari dumunung ing èlevasi rata-rata 600 m saka lumahing segara lan leté 3 km saka kutha krajan Kacamatan Bejen lan 35 km saka kutha krajan Kabupatèn. Kanthi jembar wewengkon 111 ha kapérang dadi lahan sawah 64 ha lan lahan dudu sawah 47 ha. Saka lahan dudu sawah dipigunakaké kanggo yasan/pekarangan, tegal/huma, alas nagara/rakyat, lan lahan liyané[2].

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]