Congkrang, Bejen, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Congkrang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanBejen
Pamaréntahan
 • Lurah désaSUROYO (Kades)
Pepadhet-

Congkrang iku salah siji désa ing Kacamatan Bejen, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Bejen
ing sisih kidul karo: Gunung Payung
ing sisih kulon karo: Jlegong
ing sisih wétan karo: Kebondalem

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]