Babi ing kemul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babi ing kemul
Babi ing kemul
Pigs in a blanket
JinisSausage wrapped in bacon (UK), or pastry (US)
Woworan pokokChipolata, hot dog or other sausage
Variasifilled with cheese, crescent rolls
Buku masakan: Pigs in a blanket  Médhia: Pigs in a blanket

Babi ing kemul (uga babi ing kemul ) kalebu macem-macem masakan kuliner adhedhasar sosis ing Inggris, Amerika Serikat, Dhènemarken, Irlandia, Jerman, Bèlgi, Ruslan, Kanadha, Israel lan Jepang . Ing Inggris tembung iki umume digunakake kanggo sosis cilik (biasane chipolatas ) sing diwungkus daging babi ; ing Amerika Serikat umume nuduhake asu panas sing diwungkus ing jajanan croissant .