BIMA Satria Garuda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

BIMA Satria Garuda punika seri tokusatsu Indonésia. BIMA Satria Garuda iku asil kerjasama MNC Media karo Ishimori Productions, prodhuser seri Kamen Rider saka Jepang. Diparagani déning Christian Loho, Rayhan Febrian, Stella Cornelia (JKT48), Adhitya Alkatiri, lan Sutan Simatupang, BIMA Satria Garuda digiyaraké ing RCTI wiwit 30 Juni, 2013, ana saben jam 08.30 dina Minggu lan ing jam 15.00 dina Setu.[1]

Carita[besut | besut sumber]

Carita BIMA Satria Garuda kawiwitan ing Donya Paralel sing diprentah Kraton VUDO sing arep ambruk. Donya Paralel iku donya sing urip ing peteng, alam sing wis ora ana sembarang unsur sumber urip amarga ambisi kakuwasan Kraton VUDO. Rasputin iku Prabu Kraton VUDO sing ala lan kejem. Rasputin golèk donya liya kanggo jupuk sawijining sumber daya alam kanggo nguripake lan nggedhekake kakuwasan Donya Paralel lan VUDO. Sakpungkasan ilmuwan ing Bumi nggawe lawang portal sing nyambungake bumi lan galaksi liyané, VUDO nemu donya liya sing bisa dikuwasani.[2]

Ray Bramasakti éntuk Watu Daya Abang saka wong enom aneh sing jenengane Mikhail kanggo mungkasi kabèh tumindake Rasputin lan Kraton VUDO kanggo njupuk bumi. Nganggo Watu Daya Abang, Ray éntuk daya kanggo malih dadi "BIMA", Satria Garuda. Randy lan adhine, Rena, sing uga kulawarga angkate Ray dadi mèlu kena tumindak alane Rasputin lan Kraton VUDO.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Satria Baja Hitam versi Indonésia Siap Beraksi". Celebrity.okezone.com. Dijupuk 2013-08-06. 
  2. "RCTI:: Press Release - BIMA Satria Garuda". Rcti.tv. Dijupuk 2013-08-06. 

Pranala[besut | besut sumber]