Menyang kontèn

Atsy, Asmat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Atsy
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènAsmat
Kode Kemendagri93.04.02 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Distrik Atsy iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Asmat propinsi Papua, Indonésia.

Cithakan:Atsy, Asmat

 
Kabupatèn Asmat, Papua
Lambang Kabupatèn Asmat

Distrik: Agats | Akat | Atsy | Fayit | Pantai Kasuari | Sawaerma | Suator

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia