Arcawinangun, Purwakerta Wétan, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arcawinangun
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanPurwakerta Wétan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Arcawinangun iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Purwakerta Wétan, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]