Adlène Guedioura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Adlène Guedioura
Adlène Guedioura, 2012-09-09.jpg
Guedioura ing taun 2012
Katerangan priangga
Jeneng dawa Adlène Guedioura[1]
Tanggal lair (1985-11-12) 12 Novèmber 1985 (umur 37)
Papan lair La Roche-sur-Yon, Prancis
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Karir nom
1992–2004 Racing Paris
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Sedan 0 (0)
2005–2006 Noisy-le-Sec 15 (1)
2006–2007 L'Entente SSG 33 (3)
2007–2008 Créteil 24 (6)
2008–2009 Kortrijk 10 (0)
2009–2010 Charleroi 25 (1)
2010–2012 Wolverhampton Wanderers 38 (3)
2012Nottingham Forest (nyileh) 19 (1)
2012–2013 Nottingham Forest 40 (3)
2013–2015 Crystal Palace 16 (0)
2014–2015Watford (nyileh) 17 (3)
2015–2017 Watford 30 (0)
2017–2018 Middlesbrough 6 (0)
2018–2019 Nottingham Forest 38 (2)
2019–2021 Al-Gharafa 35 (2)
2021 Sheffield United 1 (0)
2022 Burton Albion 3 (2)
Tim nasional
2010–2022 Aljazair 63 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 February 2022.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16 November 2020

Adlène Guedioura (Arab: عدلان قديورة‎‎; lair 12 November 1985) yaiku pemain bal-balan profesional Aljazair sing main dadi Gelandhang kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 May 2013. kc. 22. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 12 October 2013. Dibukak ing 23 June 2013.
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Diarsip saka sing asli ing 30 September 2012. Dibukak ing 18 March 2011.