Menyang kontèn

Terry Taylor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Terry Taylor
Katerangan priangga
Jeneng dawa Terence Taylor[1]
Tanggal lair (2001-06-29) 29 Juni 2001 (umur 22)
Papan lair Irvine, North Ayrshire, Skotlandia
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
Angka 39
Karir nom
2009–2017 Aberdeen
2017–2020 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019–2021 Wolverhampton Wanderers 0 (0)
2020–2021Grimsby Town (nyileh) 13 (0)
2021– Burton Albion 5 (0)
Tim nasional
2016–2018 Skotlandia U-17 9 (0)
2018 Skotlandia U-18 2 (0)
2019– Wales U-21 4 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:31, 13 February 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 21:40, 17 November 2020 (UTC)

Terence Taylor (lair 29 Juni 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Gelandhang kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2020/21 Premier League squads confirmed". Premier League. 20 October 2020. Dibukak ing 21 November 2020.