Menyang kontèn

Conor Shaughnessy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Conor Shaughnessy
Katerangan priangga
Jeneng dawa Conor Glynn Shaughnessy[1]
Tanggal lair (1996-06-30) 30 Juni 1996 (umur 27)
Papan lair Galway, Ireland
Dhuwur 6 ft 3 in (1.91 m)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
Angka 19
Karir nom
Mervue United
2012–2016 Reading
2016–2017 Leeds United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2017–2021 Leeds United 9 (0)
2019Heart of Midlothian (nyileh) 10 (0)
2019–2020Mansfield Town (nyileh) 15 (0)
2020Burton Albion (nyileh) 8 (0)
2021 Rochdale 15 (1)
2021– Burton Albion 0 (0)
Tim nasional
2011–2012 Republik Irlandia U-15 4 (1)
2012 Republik Irlandia U-16 2 (0)
2013 Republik Irlandia U-17 1 (0)
2012 Republik Irlandia U-18 1 (0)
2017–2018 Republik Irlandia U-21 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:14, 17 April 2021 (UTC).


Conor Glynn Shaughnessy (lair 30 Juni 1996) profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL Released and Retained List 2016-17" (PDF). English Football League. Dibukak ing 9 August 2017.