Menyang kontèn

John Brayford

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
John Brayford
Brayford main kanggo Cardiff City ing taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa John Robert Brayford[1]
Tanggal lair (1987-12-29) 29 Dhésèmber 1987 (umur 36)[2]
Papan lair Stoke-on-Trent, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
Angka 2
Karir nom
Manchester City
0000–2006 Burton Albion
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2008 Burton Albion 77 (7)
2008–2010 Crewe Alexandra 81 (2)
2010–2013 Derby County 109 (3)
2013–2015 Cardiff City 26 (0)
2014Sheffield United (nyileh) 15 (1)
2015–2017 Sheffield United 44 (2)
2016–2017Burton Albion (nyileh) 33 (0)
2017– Burton Albion 134 (9)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:28, 5 April 2021 (UTC).


John Robert Brayford (lair 29 Desember 1987) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Burton Albion" (PDF). English Football League. kc. 15. Dibukak ing 19 September 2020.
  2. a b Hugman, Barry J., èd. (2009). The PFA Footballers' Who's Who 2009–10. Edinburgh: Mainstream Publishing. ISBN 978-1-84596-474-0.