Michael Mancienne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Michael Mancienne
Michael Mancienne.jpg
Mancienne main kanggo Nottingham Forest ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Michael Ian Mancienne[1]
Tanggal lair (1988-01-08) 8 Januari 1988 (umur 33)[1]
Papan lair Feltham, Inggris
Dhuwur 6 ft 0 in (1.83 m)[1]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
Angka 38
Karir nom
Kingstonian
0000–2006 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2011 Chelsea 4 (0)
2006–2008Queens Park Rangers (nyileh) 58 (0)
2008–2011Wolverhampton Wanderers (nyileh) 56 (0)
2011–2014 Hamburger SV 49 (0)
2013 Hamburger SV II 2 (0)
2014–2018 Nottingham Forest 125 (0)
2018–2020 New England Revolution 31 (1)
2021– Burton Albion 17 (0)
Tim nasional
2003–2004 Inggris U-16 6 (3)
2004–2005 Inggris U-17 15 (0)
2005–2006 Inggris U-18 2 (0)
2006–2007 Inggris U-19 9 (0)
2007–2011 Inggris U-21 30 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 May 2021.


Michael Ian Mancienne (lair 8 Januari 1988) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b c Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 276. ISBN 978-1-84596-601-0.