Menyang kontèn

Christian Saydee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Christian Saydee
Katerangan priangga
Tanggal lair (2002-05-10) 10 Mèi 2002 (umur 22)
Papan lair Hillingdon, England
Dhuwur 1.81 m (5 ft 11 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
(nyileh soko AFC Bournemouth)
Angka 15
Karir nom
2010–2011 Pro Touch SA
2011–2018 Reading
2018–2019 AFC Bournemouth
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– AFC Bournemouth 2 (0)
2020Poole Town (nyileh) 3 (0)
2020–2021Weymouth (nyileh) 3 (0)
2022–Burton Albion 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:45, 10 February 2022 (GMT).


Christian Saydee (lair 10 Mei 2002) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Panyerang kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]