Menyang kontèn

Williams Kokolo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Williams Kokolo
Katerangan priangga
Tanggal lair (2000-06-09) 9 Juni 2000 (umur 24)
Papan lair Perancis
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Burton Albion
Karir nom
0000–2017 Monaco
2017–2018 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018–2020 Sunderland 0 (0)
2018–2019Darlington (nyileh) 9 (0)
2020–2022 Middlesbrough 1 (0)
2022– Burton Albion 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:37, 8 April 2019 (UTC).


Williams Kokolo (lair 9 Juni 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Perancis sing main dadi Bek kanggo Burton Albion.

Referensi[besut | besut sumber]