Abad ping 2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Abad kaping-2)
Jump to navigation Jump to search

Pratélan Taun-Taun Abad kaping 2 Masehi:


Abad kaping 1 - Abad kaping 2 - Abad kaping 3

Uga delengen[besut | besut sumber]