152

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
Dasawarsa: 140-an  150-an  160-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-152 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=152&oldid=808758"