130-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa 130-an iku kaurut saka taun 130 nganti 139.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]