130-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 1 - Abad kaping 2 - Abad kaping 3
Dasawarsa: 110-an 120-an - 130-an - 140-an 150-an
Taun: 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139

Dasawarsa 130-an iku kaurut seka taun 130 nganti 139

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=130-an&oldid=809909"