200-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa 200-an iku kaurut saka taun 200 nganti 209.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]