96

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Dasawarsa: 80-an  90-an  100-an
Abad: kaping-0  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-96 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=96&oldid=838054"