125

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Dasawarsa: 110-an  120-an  130-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-125 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=125&oldid=808689"