205

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
Dasawarsa: 190-an  200-an  210-an
Abad: kaping-2  kaping-3  kaping-4
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-205 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=205&oldid=808811"