27 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2015 27 Februari punika, dinten ingkang kaping 58 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 27 Februari 2010 dhawah dinten Setu Legi, 13 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning Rembulan, Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, Pasaran Legi, Lambang Dinten Gajah.[1]

Kadadosan Wigati[sunting | Owah sumber]

Wiyosan[sunting | Owah sumber]


Séda[sunting | Owah sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | Owah sumber]

Referensi[sunting | Owah sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | Owah sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
26 Februari27 Februari28 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Februari&oldid=803885"