27 Februari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2016 27 Februari punika, dinten ingkang kaping 58 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 27 Februari 2010 dhawah dinten Setu Legi, 13 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning Rembulan, Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 Februari, Wuku Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, Pasaran Legi, Lambang Dinten Gajah.[1]

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
26 Februari – 27 Februari – 28 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=27_Februari&oldid=954531"