Lenin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Vladimir Illich Ulyanov utawa Vladimir Illich Lenin ika sawijining politikus saka Rusia lan sing mangadegake nagara Uni Soviet.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lenin&oldid=953970"