Lenin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Vladimir Illich Ulyanov utawa Vladimir Illich Lenin ika sawijining politikus saka Rusia lan sing mangadegake nagara Uni Soviet.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lenin&oldid=953970"