Persegres Gresik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ana loop cithakan: Cithakan:Kotak info klub sepak bola Persegres Gresik yaiku sawijining klub sepak bola Indonesia kang markasé ana ing Gresik, Jawa Timur. Klub kang dikenal kanthi jejuluk Laskar Joko Samudro iki andhuwéni kelompok pandukung fanatik kang jenenge Ultras Gresik. Rusa Bawean yaiku kewan utawa fauna identitas Kabupaten Gresik. Kabeh partai kandang Gresik United dimainke ana ing Stadion Tri Dharma.

Klub iki diadhèkaké ana ing tanggal 2 Desember 2005 kados kasil gabungan saka bekas tim Divisi Utama, Petrokimia Gresik, kanthi tim Divisi II, Persegres Gresik lan wayah iki uga tetep usaha supaya bertahan ing divisi utama.[1]

Fauna Identitas (Maskot)[sunting | sunting sumber]

Fauna Identitas Kabupaten Gresik yaiku Rusa Bawean, Rusa kang berasal asale saka Pulau Bawean Kabupaten Gresik. Rusa Bawean sak liane dadi fauna identitas/ maskot Kabupaten Gresik, uga kewan kebanggaan warga Gresik.

Skuat[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Flag of Indonésia GK Ade Mochtar
2 Flag of Indonésia DF Muhammad Kusen
3 Flag of Indonésia DF Lan Bastian
5 Flag of Indonésia DF Ade Suhendra
4 Flag of Indonésia DF Duani Pasatria
7 Flag of Indonésia MF David Faristian
8 Flag of Argentina MF Claudio Pronetto
9 Flag of Indonésia MF Uston Nawawi (wakil kapten)
10 Flag of Argentina MF Gustavo Chena
11 Flag of Indonésia MF Agus Indra Kurniawan Kapten
12 Flag of Indonésia GK Achmad Syaful Amry
13 Flag of Indonésia DF Alfian Habibi
15 Flag of Indonésia DF Anang Ma'ruf
16 Flag of Indonésia DF Rudianto
No. Pos. Jeneng
17 Flag of Indonésia FW Rahmat Rivai
19 Flag of Indonésia DF Wismoyo Widhistio
21 Flag of Indonésia FW M. Rizki Mirzamah
23 Flag of Australia DF Daniel Zeleny
24 Flag of Indonésia FW Mulham Arufin
26 Flag of Indonésia Arthur Frets Assa
27 Flag of Indonésia DF Kacung Khoirul
28 Flag of Indonésia MF Hafit Saliman
32 Flag of Argentina FW Gaston Castano
33 Flag of Syria MF Marwan Sayedeh
42 Flag of Indonésia MF I Wayan Gangga Mudana
45 Flag of Indonésia DF Ponsianus Y. Mayona Amtop
55 Flag of Serbia DF Saša Zečević
77 Flag of Indonésia GK Hery Prasetyo

Transfer Putaran kaping-2[sunting | sunting sumber]

Mlebu[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
8 Flag of Argentina MF Claudio Pronetto
17 Flag of Indonésia FW Rahmat Rivai
23 Flag of Australia DF Daniel Zeleny
No. Pos. Jeneng
42 Flag of Indonésia MF I Wayan Gangga Mudana
- Flag of Indonésia MF Hafit Saliman

Metu[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
- Flag of Indonésia DF Dani Marfelous Damangge
- Flag of Liberia MF James Koko Lomell
No. Pos. Jeneng
- Flag of Indonésia DF Mujib Riduan
- Flag of Indonésia DF Satyo Husodo
sumber:[2]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Persegres_Gresik&oldid=835233"