Persipura Jayapura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Persipura Jayapura
logo
Jeneng jangkep Persatuan Sepak Bola Indonesia Jayapura
Julukan Mutiara Hitam (The Black Pearls)
Diadegaké 1963
Lapangan Mandala Stadium
Kapasitas 30.000
Ketua Flag of Indonésia M.R. Kambu
Manajer Flag of Brasil Jacksen F. Tiago
Liga Indonesia Super League
2010-11 1st
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Persatuan Sepak bola Indonesia Jayapura (dicekak Persipura Jayapura) yaiku klub bal-balan Indonésia kang pangonane ana ing Jayapura, Papua.[1] Prestasi paling dhuwur ing kompetisi Liga Indonesia yaiku dadi juara Liga Indonesia 2005 sawise kuwi ing final ngalahake Persija Jakarta, kang kalebu pemain paling favorit an paling kuat juara, kanthi skor 3-2. [1] Ing era Perserikatan, prestasi Persipura yaiku runner-up Divisi Utama (1980) lan wing ping loro dadi juara Divisi I (1979 lan 1993).[1]

Peringkat Klub Bal-balan Dunia IFFHS[sunting | sunting sumber]

Sumber: [2] Update Terakhir: 1 Juni 2010 - 31 Mei 2011.[2]

202 0 Flag of Yunani Panathinaikos FC
202 0 Flag of Koréa Kidul Jeju United FC
204 0 Flag of Argentina CA Lanús
204 0 Flag of Kolombia Atletico Huila
204 0 Flag of Romania CFR 1907 Cluj
207 0 Flag of Indonésia Persipura Jayapura
208 0 Flag of Israèl Maccabi Haifa FC
208 0 Flag of Iran Esteghlal FC
208 0 Flag of Republik Ceko SK Viktoria Plzeň
211 0 Flag of Meksiko Club Deportivo Guadalajara
211 0 Flag of Turki Trabzonspor
213 0 Flag of Inggris Everton FC
213 0 Flag of Prancis Montpellier HSC
213 0 Flag of Brasil Botafogo FR
213 0 Flag of Argentina CA River Plate
213 0 Flag of Prancis Stade Rennais FC
213 0 Flag of Meksiko San Luis F.C.
213 0 Flag of Prancis FC Sochaux-Montbeliard
213 0 Flag of Jerman Hannoverscher SV 96
213 0 Flag of Azerbaijan FK Qarabag

Prestasi Persipura Ana Ing Ajang AFC Champions League lan AFC Cup[sunting | sunting sumber]

2010: Fase Grup
2011: TBA
Musim Kompetisi Babak Klub Kandang Tandang
2010 AFC Champions League Grup Flag of Koréa Kidul Jeonbuk 1-4 0-8
Grup Flag of the People's Republic of China Changcun 2-0 0-9
Grup Flag of Jepang Kashima 1-3 0-5
2011 AFC Cup Grup Flag of Hong Kong South China 4-2 1-1
Grup Cithakan:Country data IND East Bengal 4-1 1-1
Grup Flag of Thailand Chonburi 3-0 1-4
Babak 16 Gedhe Flag of Viètnam Song Lam Nghe An 3-1
Babak 8 Gedhe Flag of Irak Arbil SC TBA TBA


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)Persipuramania (Dipuntingali tanggal 21 Juli 2011)
  2. ^ a b c d (id)Persipura Jayapura (Dipuntingali tanggal 21 Juli 2011)


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Persipura_Jayapura&oldid=831514"