Persikota Tangerang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
PersiKutha Kutha Tangerang
Logo PersiKutha
Jeneng lengkap Persatuan Bal-balan Indonésia
Kutha Tangerang
Parapan Bayi Ajaib
Madeg 1994
Stadion Stadion Benteng,
Tangerang, Banten, Indonésia
(Kapasitas: 40.000)
Sekretaris Drs. Sahril, H.Mc
Manajer H. Zaenal Muttaqin
Pelatih H. Solihin
Liga Divisi Utama
2006 Divisi Utama
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Rasukan kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Kostum tandang

Persatuan Bal-balan Indonesia Kota Tangerang (dicekak kanthi jeneng Persikota utawa Persikota Tangerang) yaiku salah sijine klub kang ana ing tlatah Indonésia bal-balan kang ndhuweni markas ana ing Tangerang. Tim diparapi Bayi Ajaib punika dibiyantu dèning kelompok pandukung sorak (suporter) Banteng Mania.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

  • Liga Indonésia 1995/1996 : Jawara Divisi Loro
  • Liga Indonésia 1996/1997 : Jawara Divisi Siji
  • Liga Indonésia 1997/1998 : Rengkeng 3 Divisi Utama tlatah Tengah (Liga dibubarake)
  • Liga Indonésia 1998/1999 : 10 Besar Divisi Utama (Jawara grup C tlatah tengah)
  • Liga Indonésia 1999/2000 : Semifinal Divisi Utama (rengking 3 tlatah Kulon)
  • Liga Indonésia 2001 : Rengking 5 Divisi Utama tlatah Kulon
  • Liga Indonésia 2002 : Rengking 6 Divisi Utama tlatah Kulon
  • Liga Indonésia 2003 : Rengking 6 Divisi Utama
  • Liga Indonésia 2004 : Rengking 5 Divisi Utama

Dhaptar Pemain[sunting | sunting sumber]

Liga Indonésia 2007[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 GK Probo Maejar P
29 GK Sujatmiko
30 DF Ahmad Sangaji
5 DF Salman
3 DF Arief Khoirudin
20 DF Yussuf
55 DF Andoni
45 DF OLE
22 DF Tio
32 DF Bhani
27 MF Arif Rohadi
No. Pos. Jeneng
99 MF Bonex
00 MF Oki
87 MF Reynaldy Muharam
77 MF Jodi
10 Flag of Indonésia MF Aslama Nanda
MF
FW
FW
FW
FW

Cithakan:Fs player !no= ! nat= timor leste !pos= mf !name= Eliseu izaac

Pemain Mlebu 2007[sunting | sunting sumber]

Probo MP saka Persija ing Persi Kutha .

  • Aslama Nanda saka Manchester United u-16 ing PersiKutha
  • Wayne Roneey saka Manchester United ing PersiKutha
  • Elizeu isaac saka Ad.manufahi wétan leste ing persiKutha

Pemain métu 2007[sunting | sunting sumber]

SKUAD PERSIKUTHA TANGERANG 2008[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
GK INDRO
GK SUGENG
DF BAYU
DF ERVIN
DF IJAR
DF ANHAR
DF JATI
DF NYONYO
DF KECUP
DF DUNDANK
MF ICHI
No. Pos. Jeneng
MF PRAS
MF SAUT
MF JABUN
MF GEMBUL
MF PENTOM
MF IBEN
10 Flag of Indonésia FW ASLAMA NANDA
FW
FW
FW

Pemain Masuk 2008[sunting | sunting sumber]

Pemain Keluar 2008[sunting | sunting sumber]