Hindhia-Walanda

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Péta jajahan Hindhia-Walanda

Tembung Hindhia-Walanda (Hindia-Belanda) kuwi digawe kanggo mbedakake saka hindhia-Inggris. 'Hindhia-Walanda' tegese pérangan Hindhia sing klebu wewengkon jajahane Walanda. 'Hindhia Inggris' kuwi bageyan Hindhia sing klebu jajahan Inggris. 'Hindhia-Walanda' biyen kira-kira watese padha karo Republik Indonesia saiki, yen 'Hindhia Inggris' ora liya negara India saiki.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hindhia-Walanda&oldid=867222"