Energi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Energi yaiku samubarang sing duwe tenaga kanggo nglakoni sawijining usaha.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Energi&oldid=728396"