Endokrinologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Endokrinologi (saka basa Yunani: ἔνδον, endon, "ing jero "; κρῑνω, krīnō, "misahaké"; lan -λογία, -logia) iku cawang èlmu kedhokteran sing nangani panyakit ing sistem endokrin sarta sekresi sacara spésifik sing disebut hormon.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Endokrinologi&oldid=822512"