Dermatologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dermatologi (basa Yunani: derma sing maknané kulit) iku cabang kedhokteran sing nyinaoni kulit lan bagéan-bagéan sing magepokan karo kulit kaya rambut, kuku, klenjar kringet, lan sapanunggalané. Cawang-cawang saka dermatologi antara liya: venereologi (yaiku èlmu siang nyinaoni panyakit sing ditularaké liwat alat kelamin), dermatologi kosmetik lan bedhah dermatologi.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dermatologi&oldid=822564"