Patologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Patologi iku cawang kedhokteran sing magepokan karo ciri-ciri lan perkembangan panyakit liwat analisis owah-owahan fungsi utawa kahanan bagéan awak.

Bidhang patologi dumadi saka patologi anatomi lan patologi klinik. Ahli patologi anatomi gawé kajian kanthi neliti organ déné ahli patologi klinik neliti owah-owahan fungsi sing nyata ing fisiologi awak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Patologi&oldid=822552"