Menyang kontèn

Wiyong, Susukan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wiyong
Désa
Wiyong kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Wiyong
Wiyong
Wiyong kapernah ing Jawa Kulon
Wiyong
Wiyong
Wiyong kapernah ing Indonesia
Wiyong
Wiyong
Koordhinat: 6°39′46″S 108°21′50″E / 6.66291°S 108.36378°E / -6.66291; 108.36378Koordhinat: 6°39′46″S 108°21′50″E / 6.66291°S 108.36378°E / -6.66291; 108.36378
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.27.2002

Wiyong iku désa ing Kacamatan Susukan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.