Kedongdong, Susukan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedongdong
Désa
Kedongdong kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kedongdong
Kedongdong
Kedongdong kapernah ing Jawa Kulon
Kedongdong
Kedongdong
Kedongdong kapernah ing Indonésia
Kedongdong
Kedongdong
Koordhinat: 6°39′12″S 108°22′14″E / 6.65325°S 108.3706°E / -6.65325; 108.3706Koordhinat: 6°39′12″S 108°22′14″E / 6.65325°S 108.3706°E / -6.65325; 108.3706
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.27.2003

Kedongdong iku désa ing Kacamatan Susukan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)