Luwung Kencana, Susukan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luwung Kencana
Désa
Luwung Kencana kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Luwung Kencana
Luwung Kencana
Luwung Kencana kapernah ing Jawa Kulon
Luwung Kencana
Luwung Kencana
Luwung Kencana kapernah ing Indonésia
Luwung Kencana
Luwung Kencana
Koordhinat: 6°36′47″S 108°20′21″E / 6.61319°S 108.3393°E / -6.61319; 108.3393Koordhinat: 6°36′47″S 108°20′21″E / 6.61319°S 108.3393°E / -6.61319; 108.3393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan

Luwung Kencana iku désa ing Kacamatan Susukan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)