Bunder, Susukan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bunder
Désa
Bunder kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Bunder
Bunder
Bunder kapernah ing Jawa Kulon
Bunder
Bunder
Bunder kapernah ing Indonésia
Bunder
Bunder
Koordhinat: 6°36′56″S 108°22′00″E / 6.61558°S 108.36664°E / -6.61558; 108.36664Koordhinat: 6°36′56″S 108°22′00″E / 6.61558°S 108.36664°E / -6.61558; 108.36664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanSusukan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.27.2009

Bunder iku désa ing Kacamatan Susukan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)