Wikipédia:Panata/Panyuwunan status panata/Puryono, Nurul, lan Sigit kanggo opsis 18 Oktober 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan