Menyang kontèn

Weru Lor, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Weru Lor
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Cirebon Regency" does not exist.
Koordhinat: 6°42′11″S 108°30′24″E / 6.70295°S 108.50665°E / -6.70295; 108.50665Koordhinat: 6°42′11″S 108°30′24″E / 6.70295°S 108.50665°E / -6.70295; 108.50665
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWeru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2008

Weru Lor iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.