Kertasari, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kertasari
Désa
Kertasari kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Kertasari
Kertasari
Kertasari kapernah ing Jawa Kulon
Kertasari
Kertasari
Kertasari kapernah ing Indonésia
Kertasari
Kertasari
Koordhinat: 6°43′33″S 108°29′29″E / 6.72575°S 108.49151°E / -6.72575; 108.49151Koordhinat: 6°43′33″S 108°29′29″E / 6.72575°S 108.49151°E / -6.72575; 108.49151
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWeru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2002

Kertasari iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)