Tegalwangi, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tegalwangi
Désa
Tegalwangi kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Tegalwangi
Tegalwangi
Tegalwangi kapernah ing Jawa Kulon
Tegalwangi
Tegalwangi
Tegalwangi kapernah ing Indonésia
Tegalwangi
Tegalwangi
Koordhinat: 6°42′26″S 108°29′30″E / 6.70735°S 108.49174°E / -6.70735; 108.49174Koordhinat: 6°42′26″S 108°29′30″E / 6.70735°S 108.49174°E / -6.70735; 108.49174
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWeru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2009

Tegalwangi iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.