Menyang kontèn

Megucilik, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Megucilik
Désa
Megucilik kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Megucilik
Megucilik
Megucilik kapernah ing Jawa Kulon
Megucilik
Megucilik
Megucilik kapernah ing Indonesia
Megucilik
Megucilik
Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWeru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2004

Megucilik iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.