Megucilik, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Megucilik
Désa
Megucilik kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Megucilik
Megucilik
Megucilik kapernah ing Jawa Kulon
Megucilik
Megucilik
Megucilik kapernah ing Indonésia
Megucilik
Megucilik
Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanWeru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2004

Megucilik iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)