Megucilik, Weru, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Megucilik
Désa
Megucilik iku kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Megucilik
Megucilik
Megucilik iku kapernah ing Jawa Kulon
Megucilik
Megucilik
Megucilik iku kapernah ing Indonésia
Megucilik
Megucilik
Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801Koordhinat: 6°43′08″S 108°29′53″E / 6.71881°S 108.49801°E / -6.71881; 108.49801
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Cirebon
Kacamatan Weru
Kodhe laladan
administrasi
32.09.19.2004

Megucilik iku désa ing Kacamatan Weru, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.